Ενημερωση και ψυχαγωγια σε ενα show!

Over Play

Show

Latest Releases

Popular Episode

Youtube

Στο “Overplay” ο Amerikanos24 κάνει deep-dive στον κόσμο των αθλητικών γεγονότων. Διάσημοι καλεσμένοι αποκαλύπτουν τα παρασκήνια και μοιράζονται προβλέψεις.

Συναντάμε διάσημους αθλητές και celebrities για συζητήσεις γύρω από τα πιο επίκαιρα αθλητικά γεγονότα.

Από το 2015, ο Θείος από την Αμερική βρίσκεται στην κορυφή των στοιχηματικών προβλέψεων με επιτυχίες κοντά στο 70% σε όλα τα US Sports (NBA, NFL, NHL, MLB) αλλά και στην Ευρωλίγκα. Μπορείτε να προμηθευτείτε τις συνδρομές σας στο amerikanos24.com Εάν σας ενδιαφέρουν μόνο τα FREE TIPS τότε ακολουθήστε τον Θείο στα social media ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με τις ημέρες που παρέχονται δωρεάν προγνωστικά. 

OVER PLAY #13: Γλυνιαδάκης: «Ο Σπανούλης θα έπαιζε σε οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ.»|Amerikanos24

Episode 13

Episode 13

2 Σεπ 2023
Καλεσμένος : A.Γλυνιαδάκης

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή OVER PLAY και μοιράστηκε τις σκέψεις του για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Αρχικά, αναφέρθηκε στο ντέρμπι αιωνίων στην Euroleague, εκφράζοντας τη σπουδαιότητά του και τον ενθουσιασμό του γι’ αυτό. Σχολίασε επίσης τους παίκτες Thomas Walkup και Κώστα Σλούκα, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες τους.

Podcasts

Stay Tuned For Our Latest Episodes

Μείνετε ενήμεροι για κάθε νέο επεισόδιο και τις εξελίξεις του καναλιού, με μια μόνο κίνηση.

Join our Community Now

Discord

Συμμετάσχετε στην κοινότητα μας στο Discord και ανακαλύψτε το μοναδικό κόσμο δωρεάν αποκλειστικών συμβουλών για αθλήματα, μοναδικών προσφορών και συναρπαστικών δώρων.

Περιτριγυρισμένοι από ταλαντούχα μέλη που μοιράζονται ένα βαθή πάθος για όλα τα αθλήματα, θα δημιουργήσετε σημαντικές συνδέσεις ενώ αποκτάτε ανεκτίμητες γνώσεις. Εγγραφείτε στην κοινότητά μας στο Discord σήμερα!

Exclusive Discord Tipsters

Daily Free Tips

Members